CATERING

270708 mb 1005

Tapasmeny

Vi har satt sammen buffet-menyen med tanke på variasjon, sesong og mengde. Rettene er bygget på rene råvarer fra lokale leverandører med gode historier og smaker. Menyen er tapas-inspirert med både varme og kalde retter.

Tapasmeny 1

Kalde retter:
Salat med røkelaks, aspargesbønner, pepperrot- og dilldressing.

Potetsalat med kapers og vårløk

Tomatsalat med rødløk, oliven, fetaost og basilikum

Pastasalat med friske grønnsaker og fetaost

Varianter av spekemat

Wraps med spicy salami, taleggio, urtedressing og marinert paprika

Varme retter:
Kjøttboller i hjemmelaga tomatsaus

Dagens fangst av fisk med urtecrust

Lammepølser fra A. Idsøe

Dressinger og brød:
Økologisk brød fra Jacob

Aioli

Pesto

Pris per person kr 329,-

Tapasmeny 2

Kalde retter:
Salat med røkelaks, aspargesbønner, pepperrot- og dilldressing

Potetsalat med kapers og vårløk

Tomatsalat med rødløk, oliven, fetaost og basilikum

Pastasalat med friske grønnsaker og fetaost

Varianter av spekemat

Oster fra vår ostedisk, med tilbehør

Varme retter:
Kyllinglår marinert i chili, hvitløk og ingefær

Kjøttboller i hjemmelaga tomatsaus

Quiche med skinke, vårløk, sopp og ost

Dagens fangst av fisk med urtechrust

Dressinger og brød:
Økologisk brød fra Jacob

Aioli

Pesto

Pris per person kr 379,-

Minimumsantall ved bestilling 8 personer. Vi tar forbehold om råvaretilgang.
Bestilling sendes til: catering@foodstory.no

Send forespørsel

Ditt navn*
Ditt firma
Din e-post*
Antall personer*
Dato*
Ditt telefonnr*
Melding
         Copyright 2017 © FOOD STORY. All rights reserved.